Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A puhafalú bőrönd előnyei és jellegzetességei

Az utazási kellékek világában a puhafalú bőrönd egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően a pozitív jellemzőinek. Ez a modell azoknak ideális, akik rugalmas, mégis strapabíró tárolási megoldást keresnek.

 

A puhafalú bőrönd rugalmasságban nem ismer lehetetlent

Ezen koffertípus legnagyobb előnye a rugalmasság. A lágy anyagokból készült oldalfalak lehetővé teszik, hogy a bőrönd formája bizonyos mértékig alkalmazkodjon a tárolt tárgyakhoz, így több hely áll rendelkezésre a csomagolásnál. Sok modell rendelkezik kiterjeszthető funkcióval, amely extra tárolókapacitást biztosít.

Általában ez a fajta könnyebb, mint a kemény falú variáció, ami leegyszerűsíti a szállítást, különösen repülőtereken, vonatállomásokon. A könnyebb súly csökkenti a poggyász összsúlyát, így a súlykorlátok betartása mellett több holmi zsúfolható be.

Ez a fazon kiváló minőségű anyagokból készül, mint például a vastag nylon vagy poliészter, amik ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Bár ezek az anyagok rugalmasak, rendkívül tartósak is, így a koffer hosszútávon képes ellenállni az utazás során előforduló strapának.

A legtöbb koffer rendelkezik külső-belső zsebekkel, amik segítenek a csomagok rendezett, könnyen hozzáférhető tárolásában. Ezek a zsebek ideálisak az utazáshoz szükséges kisebb tárgyak, dokumentumok és elektronikus eszközök tárolására, így minden fontos eszköz kéznél lehet.

A puhafalú bőrönd komfort terén sem vall szégyent?

Valóban nem, hiszen ez a modell nemcsak praktikus, hanem kényelmesen használható is. A puha fogantyúk és az állítható pántok megkönnyítik a bőrönd cipelését és szállítását.

Tartalomhoz tartozó címkék: puhafalú bőrönd puhafalú bőrönd ár