Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fontos tudnivalók a Wizzair kézipoggyászokról

Fontos tudnivalók a Wizzair kézipoggyászokról

Ne hagyd, hogy egy túlméretes csomag miatti büntetés elrontsa az utazásod. Válaszd ki a megfelelő Wizzair kézipoggyász méretű bőröndödet vagy utazótáskádat és hozd ki a maximumot minden utazásodból!

Miért figyelj oda a méretekre fedélzeti poggyászok esetén?

Ahogy a legtöbb légitársaság, úgy a Wizzair járataira is előre meghatározott méretű csomagot vihetsz fel a fedélzetre. Amennyiben a bőröndöd ezt a méretet meghaladja, és nem fér bele a speciális keretbe, úgy túlméretes poggyász miatt bírságot szabhatnak rád ki. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a kínálatunkban megtalálható Wizzair kézipoggyászok.

Mekkora fedélzeti bőröndöt vagy táskát vihetsz fel a Wizzair járataira?

A Wizzair légitársaság esetében is két típusú poggyászt választhatsz. Minden repülőjegy mellé jár egy ingyenesen felvihető kézipoggyász, melynek mérete 40 x 30 x 20 cm. Habár ingyen felviheted ezt a táskát, azonban ennek be kell férnie az előtted ülő széke alá. Ha ez nem fér oda, áttehetik a csomagtérbe, amiért plusz díjat kell fizetned. Wizz Priority vásárlása esetén már vihetsz magaddal egy fedélzeti poggyászt, melynek maximális mérete 55 x 40 x 23 cm.

Kézipoggyászok a Taskam.hu-n

Weboldalunkon külön kategóriákban találod a Wizzair ingyenesen felvihető és Wizzair kézipoggyász méretű bőröndöket és utazótáskákat. Válaszd ki a kategóriát, és ne foglalkozz a méretekkel, csak azzal, hogy megtaláld a tökéletes megjelenésű és stílusodhoz illő Wizzair kézipoggyászt!

Amennyiben még nem utaztál repülővel, javasoljuk, hogy látogasd meg a Wizzair.com-ot, ahol mindent megtudhatsz a beszállásról és a csomagokról.