Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Át nem vett csomagok

A megrendelt, de lemondani kívánt csomagot mielőbb szíveskedjen jelezni a webáruházunk felé az ugyfelszolgalat@taskam.hu e-mail címre vagy a +361/4433-001-as telefonszámra. A csomag ingyenes lemondását, akkor tudjuk teljesíteni, ha a lemondási szándékáról még a feladás előtt tájékoztat minket. Mivel rövid szállítási határidővel dolgozunk, a csomagok a rendelés napján vagy legkésőbb az azt követő munkanapon kerülnek feladásra. A futárszolgálatnak már átadott csomag lemondását nem áll módunkban teljesíteni! 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadásával egyidejűleg a jogszabály értelmében "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére. Ennek értelmében a webáruház köteles a megrendelt csomagot elküldeni, a megrendelő pedig kifizetni. Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos (indoklás nélküli) elállási joggal, (a csomag kézbesítési napjától számítva) úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül, hiszen ez alól a webáruház sem mentesül semmilyen körülmények között sem.

Minden feladott csomag után a GLS Hungary Kft. szállítási és visszakézbesítési költséget számít fel nekünk, amit minden esetben, a vállalkozásunknak ki kell fizetni. Ezért minden át nem vett, csomag után, a megrendelőnek díjbekérő számlát állítunk ki 1600.-Ft szállítási és csomagolási költségről! Erre azért van szükség, mert az át nem vett csomagokkal vállalkozásunknak meg nem térített költsége keletkezik, amely áll egyrészt szállítási és visszakézbesítési díjból, az elhasznált csomagoló anyag költségéből, és a munkadíjbó. Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő, minden további költség a megrendelőt terheli.

Elkötelezettek vagyunk a tisztességes kereskedelmi magatartás gyakorlása mellett, így minden felmerülő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, készségesen fogunk segíteni Önnek! 
TEL: +361/4433-001
E-MAIL: ugyfelszolgalat@taskam.hu

Célunk, hogy kölcsönösen elégedett üzletet köthessünk Önnel!