Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ryanair kézipoggyász (40x20x25 cm)

Változott a Ryanair kézipoggyász szabályzata november 1-től

Ingyenesen egy bőröndöt szabad felvinni a Ryanair repülőgépeinek fedélzetére, melynek maximális méretei 40x20x25 cm!

Ha 2 kézipoggyászos elsőbbségi beszállást, Plus, Flexi Plus vagy Family Plus szolgáltatást választasz repülőjegyed mellé, akkor 2 ingyenes kézipoggyászt vihetsz fel a fedélzetre, melyeknek maximális méretei: 55x40x20 cm (maximum 10 kg), 40x20x25 cm.

Fontos és érdemes figyelni a megadott méretekre, mert túllépve ezeket esetleges büntetésekre lehet számítani.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Méret : 30 x 23 x 14 cm

Anyag : poliészter

Belseje : poliészter

2.990 Ft
Raktáron

Anyaga: Textil

Mérete: 25 x 14 x 40 cm

 

2.990 Ft
Raktáron

Mérete:
S: 22 x 30 x 14 cm
L: 27 x 34 x 16 cm

Anyaga: PVC

Belseje: poliészter

A további képeket lásd lent!

9.000 Ft
Raktáron

GA-103512 Gabol Paradise kozmetikai táska

Méret: 35x28x18 cm

Űrtartalom: 12 l

Anyag: ABS

Gabol Paradise keményfedeles, cipzáras piperetáska. Belsejének egyik fele egy leszorító pánttal rendelkezik míg a másik felében egy csattos megoldással rögzíthető elválasztó rész található, mely cipzáras-hálos zsebbel bír. A kozmetikai táska különféle kozmetikumok, pipereholmik elhelyezésére ad lehetőséget. A kozmetikai táska bőröndök húzószerkezetére ráhúzható a hátulján található gumis pánt segítségével.

RÉSZLETEKET LÁSD LENTEBB!

9.190 Ft
Raktáron

méret: 33 x 25 x 16 cm

súly: 0,8 kg

térfogat: 14 liter

anyag: PVC

belseje: poliészter

RÉSZLETEKET LÁSD LENTEBB!

4.990 Ft
Raktáron

méret : 30x23x14Cm

anyag : poliészter

belseje : poliészter

2.990 Ft
Raktáron

méret : 30x23x14Cm

anyag : poliészter

belseje : poliészter

2.990 Ft
Raktáron

méret : 30x23x14Cm

anyag : poliészter

belseje : poliészter

2.990 Ft

Az a Ryanair kézipoggyász optimális választás, ami méreteivel megfelel az aktuális, a repülőgép társaság által kiállított és érvényben tartott szabályzatnak. Ez jelenleg úgy szól, hogy a fedélzetre egy bőrönd vihető fel, melynek maximális mérete 40x20x25 cm. Természetesen több olyan szolgáltatás is igénybe vehető, ami például két kézipoggyász felvitelére is engedélyt ad, melyeknek a paraméterei szintén meg vannak szabva, a társaság ideológiája alapján. Bár furcsának tűnhet ez az aprólékos centizés, de érdemes odafigyelned a megadott kritériumokra és azok betartására, mert ellenkező esetben igencsak kellemetlen büntetésekkel találhatod magadat szemben. Túl a paragrafusok szigorú világán elérkezett az idő arra, hogy beleugorj kínálatunk tengerébe. A termékpaletta tagjai széles spektrumot járnak be, azaz mind színben, mind variálhatóságban megannyi modell közül válogathatsz: ízlésednek, elvárásaidnak és anyagi lehetőségeidnek megfelelően. A készletünkben szereplő kézipoggyászok bár megjelenésükben nagymértékben eltérhetnek egymástól, néhány dologban kivételt nem ismerve megegyeznek.

A jó árak az egyik jellemző, ami jól meghatározható módon definiálja a táskákat. Aztán a divatos kialakítás sem lehet kérdéses, igaz ennek a meglétéről egyetlen pillantás után meggyőződhetsz. A szimpatikus internetes felület sem szőnyeg alá söpörhető pozitívum, hiszen ha olyan környezetben vásárolhatsz, ami minden szempontból előnyös a számodra, akkor jogosan érezheted magadat jól a bőröndödben, pontosabban a bőrödben. A Ryanair kézipoggyász nem az a kiegészítő, aminek a beszerzése megoldhatatlan kihívás elé állít. A kedvező anyagi feltételek jelenlétét nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni. Ez nemcsak azt jelenti a gyakorlatban, hogy a termékek bekerülési költsége alacsony, hanem azt is, hogy az értékek területén sincsen szégyenkezni valójuk. Megbízhatóság és pénztárcabarát ár együtt? Ez lehetséges, ha minket preferálsz. Ráadásul a rendszeres akciózásoknak köszönhetően további előnyökre tehetsz szert. A divatos táskák nem egyszer az aktuális szezon kezdetét jócskán megelőzve futnak be a kínálatunkba, így aztán elsők között csaphatsz le a szívednek kedves, trendi poggyászra.