Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

WizzAir kézipoggyász (40x30x20 cm)

Változott a Wizz Air kézipoggyász szabályzata 2018. november 1-től

Ingyenesen egy bőröndöt szabad felvinni a Wizz Air repülőgépeinek fedélzetére, melynek maximális méretei 40x30x20 cm!

Ha 2 kézipoggyászos elsőbbségi beszállás szolgáltatást választasz repülőjegyed mellé, akkor 2 ingyenes kézipoggyászt vihetsz fel a fedélzetre, melyeknek maximális méretei: 55x40x23 cm (maximum 10 kg), 40x30x20 cm.

Fontos és érdemes figyelni a megadott méretekre, mert túllépve ezeket esetleges büntetésekre lehet számítani

A WizzAir kézipoggyász minden paraméterében megfelel a légitársaság által felállított szabályzatának. A paragrafusok egyetlen bőrönd felvitelét engedélyezik a fedélzetre, melynek méretei a WizzAir nyilatkozata szerint 40x30x20 cm. De természetesen igénybe vehetsz olyan plusz szolgáltatást is repülőjegyed mellé, ami két kézipoggyász felvitelét is lehetővé teszi. Itt is előre meghatározott számok korlátozzák a választási lehetőségeket, már ami a vásárlást illeti. Azért centizünk ennyit, mert ha nem szentelsz elegendő figyelmet a társaság által kőbe nem is, de szabályzatba vésett elvárásoknak, akkor komoly szankciókba futhatsz bele, melyek anyagilag garantáltan nem érintenek jól. Érdemes ezt a forgatókönyvet némi odafordulással egy az egyben kikerülni. Nálunk kizárólag olyan termékeket találhatsz, melyek összhangban vannak a vállalat által diktált kritériumokkal. De túl a korlátozások világán a legjobb, ha végig nézed a kínálatunkat. Nagy választék, divatos modellek és szimpatikus árak várnak. Kellhet ennél több az elégedettségedhez? Valószínűleg nem. Önmagában már az megnyugtató tény, hogy úgy válogathatsz az egyes variánsok között, hogy tudod, minden szabálynak megfelelnek.

De ez csak a jéghegy csúcsa. Hiszen a trendi kialakításnak köszönhetően olyan típussal gazdagíthatod az életedet, mely nemcsak méreteiben, hanem kisugárzásában, megjelenésében is harmonizál az elképzeléseiddel. A készletünkbe érkező poggyászok nem egyszer, az aktuális szezont több héttel megelőzve futnak be, vagyis helyzeti előnybe kerülhetsz ismerőseiddel szemben, ha nálunk vásárolsz. Miért ne csapnál le arra a típusra, ami szívednek kedves? Az csak bónusz, hogy választásoddal divatos kiegészítővel bővítheted életedet. A WizzAir kézipoggyász jó áron lehet a tiéd, ami egy újabb, pénztárcádat kímélő fordulat, pozitívum. A kedvező anyagi feltételek lehetővé teszik a számodra, hogy akár több modell megvásárlásában is gondolkodj. A strapabírás, strammság nem lehet kérdéses, ezen a területen konkrétan alapvető kritérium. Rendszeres akciózásaink alkalmával további költségektől szabadulhatsz meg. A szimpatikus körülmények kedvező vásárlási körülményeket eredményeznek, amiknek hála fedélzetbarát poggyásszal ajándékozhatod meg magadat.