Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kemény bőröndök

A kemény bőröndöknek megvan az előnye és hátránya is. Előnyük, hogy törékeny holmijaink nagyobb biztonságban vannak benne, hiszen az oldalfala megvédi, hátránya azonban, hogy a reptéri nem megfelelő kezelésnél eltörhetnek. Azonban a mai kemény bőröndök anyaga rugalmas, nehezen törnek, és strapabíróak.

Folyamatosan követjük a légitársaságok kabinméret szabványait, melynek figyelembevételével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Megtalálja a fapados légitársaságokon megengedett kabinméretű darabokat is.

A megengedett kabinbőröndök mérettáblázata itt megnézhető.

15.000.-FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS !

A kemény bőrönd a legjobb társ, amikor kihívás a pakolás. Nem egyszerű úgy logisztikázni, hogy (különösen hosszú utazás idején) minden elférjen, és a bőrönd se lássa kárát az elrendezésnek. Ha rendszeresen veszed nyakadba a világot, akkor nem mindegy, hogy milyen felszerelés segíti a pihenés vagy épp üzleti pillanatok felhőtlenségét. Ahhoz, hogy elégedett legyél elengedhetetlen, hogy a ruháid, kellékeid, kiegészítőid rendben társulhassanak melléd. Ha általában a repülőgép nyújtotta kényelmet és gyorsaságot választod, akkor pedig extra mértékben hangsúlyos, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott bőröndre teszed a voksodat. A kemény kialakítás egyik leginkább kézzel fogható előnye a nagyfokú strapabírás és tűrés. Mivel a felület ellenálló, így a kívülről jövő hatások nem tehetnek kárt a bensőben megbújó értékekben. Alapvetően persze van mód arra, hogy vigyázz a bőröndödre, óvatos szállítás, és figyelmes utazás mellett, de a repülőgépes variánsnál erre nincsen mód. Csak reménykedhetsz abban, hogy a becsekkolás után a csomagod nem esik semmilyen atrocitás áldozatául. 

Azaz léteznek olyan szituációk, körülmények, amikre nincsen ráhatásod, nem befolyásolhatod őket, viszont a csomagodra hatással lehetnek. Jobb félni, mint megijedni - tartja a mondás, s ebben sok igazság van. A kínálatunk nagy választékkal vár, mind méretben, mind színben, tehát ténylegesen olyan alternatívával gazdagíthatod az életedet, mely divatos, szimpatikus és hozzád illik. A strapabíró kialakítás kizárólag előnyöket tartogat a számodra. Megjelenésében trendi, praktikumában pedig utánozhatatlan. De van még valami, amiben verhetetlen ez a típus. A bekerülési költségében. A kemény bőrönd, pazar tulajdonságokkal büszkélkedik, s nem kicsit könnyítheti meg a dolgodat, már ami a problémamentes utazást, és idegeskedést nélkülöző pakolást illeti, rendelkezik még egy  jellemzővel, ami aztán tényleg ellenállhatatlanná teszi. A jó ár. Nem kell anyagi áldozatokat hoznod beszerzésed érdekében. Minimális kiadásért maximális elégedettség lehet a jutalmad, hála a modell kínálta pozitívumoknak: nagyfokú praktikusság, szemmel látható trendiség és kőkemény ellenállóság.