Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

GYEREK

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Mérete: 23×25×10 cm

Anyaga: Poliészter, PVC, PU

A Star Wars rajongók elengedhetetlen kelléke ez a szépen kialakított kisméretű gurulós hátizsák. A gyermekek hordhatják kézben, háton és maguk után húzva. Elején a dombornyomott "Star Wars" felirat mellett Darth Vader és néhány Birodalmi katona látható. A gurulós hátizsák egy főrekesszel és egy oldalsó kis hálós zsebbel rendelkezik. A táska vízlepergető anyagból készült.

9.483 Ft
Raktáron

Mérete: 23×28×10 cm

Anyaga: Mikroszál, PVC

A Disney Mickey Vespa gurulós hátizsák gyerekek számára lett tervezve. A hátizsák rendkívül népszerű, használható oviban, kirándulásokhoz és egyéb utazásokhoz is. A hátizsák egy fő egy mellékrekesszel és az egyik oldalán egy hálos kis zsebbel bír. A gyerekek hordhatják kézben, háton és maguk után húzva. Igazán praktikus választás.

7.090 Ft
Raktáron

Mérete: 23×28×10 cm

Anyaga: Mikroszál, PVC

A Disney Verdák gurulós hátizsák kisgyermekek számára lett tervezve. A hátizsák rendkívül népszerű, használható oviban, kirándulásokhoz és egyéb utazásokhoz is. A hátizsák egy főrekesszel, egy mellékrekesszel és az egyik oldalán egy hálos kis zsebbel bír. A gyerekek hordhatják kézben, háton és maguk után húzva. Igazán praktikus választás.

7.583 Ft
Raktáron

Mérete: 23×28×10 cm

Anyaga: Mikroszál, PVC

A Disney Princess gurulós hátizsák gyerekek számára lett tervezve. A hátizsák rendkívül népszerű, használható oviban, kirándulásokhoz és egyéb utazásokhoz is. A hátizsák egy fő egy mellékrekesszel és az egyik oldalán egy hálos kis zsebbel bír. A gyerekek hordhatják kézben, háton és maguk után húzva. Igazán praktikus választás.

7.267 Ft
Raktáron

Mérete: 23×28×10 cm

Anyaga: Mikroszál, PVC

A Disney Jégvarázs Elsa és Anna gurulós hátizsák gyerekek számára lett tervezve. A hátizsák rendkívül népszerű, használható oviban, kirándulásokhoz és egyéb utazásokhoz is. A hátizsák egy fő egy mellékrekesszel és az egyik oldalán egy hálos kis zsebbel bír. A gyerekek hordhatják kézben, háton és maguk után húzva. Igazán praktikus választás.

7.795 Ft