Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gurulós hátizsák gyerekeknek

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

anyag : műanyag

belseje : poliészter

bőrönd méret : 45 x 31 x 21cm

hátizsák méret : 34 x 26 x 12cm

11.990 Ft
Raktáron

Mérete: 23×25×10 cm

Anyaga: Mikroszál, PVC

A Disney Verdák kisméretű hátizsák, mely kézben, és állítható vállpántjainak köszönhetően háton egyaránt kényelmesen hordható. A hátizsák egy főrekesszel, egy elülső mellékrekesszel, és egy oldalsó kis hálós zsebbel rendelkezik. 

5.190 Ft

A gurulós iskolatáska kétségtelenül az egyik legmenőbb fejlesztés, ami az utóbbi években felforgatta a táska piacot. Hiszen mi az, ami biztosan elmondható az iskolába szánt kellékről? Az, hogy hátra vehető, hogy bár tágas, de szükséges is hogy az legyen, mert több tíz kilónyi felszerelésnek kell beleférni, és hogy nehéz, mármint nem az üres táska, de ugye üresen senki sem hordja. Néhány évtizeddel ezelőtt még nem lett volna létjogosultsága ennek, a diákok szempontjából nagyon is szimpatikus kezdeményezésnek (miszerint kerüljön a táska aljára kerék, hogy húzhatóvá avanzsáljon), ám olyan mértékű terhelés vette kezdetét az oktatási intézményekben, melyhez megszaporodtak az elengedhetetlennek titulált kellékek. Vagyis az a hátizsák, ami húsz évvel ezelőtt öt kiló volt, az ma legalább tizenöt. És, ami az egészben a leginkább problémás, hogy ez a döbbenetes súlytöbblet nem nyolcadikban és középiskolás szinten jelentkezik, hanem már alsóban. A gyermekek gerincoszlopát nagymértékben igénybe veszi a leküzdendő súly, ahogy a vállakat is kellően húzza, s nem az egészséges irányba. 

Ilyen körülmények között nem kérdés, hogy a rossz tartás kialakulása borítékolható. Viszont ebbe nem érdemes belenyugodni, főleg ha létezik olyan megoldás, mely kiküszöböli ezt a problémát. Miért ne avanzsálhatna gurulóssá a zsák, így megkönnyítve a mindennapokat és szó szerint levéve a terhet a gyermekek hátáról? A divatos táska azon túl, hogy megjelenésében az aktuális trend diktálta jegyeket képviseli, funkcionalitásában és praktikumában verhetetlen. De van még egy terület, ahol kétségtelenül jól teljesít ez a termék típus. A kínálatunkban főszerephez jutó gurulós iskolatáska (konkrét modelltől függetlenül) jó áron lehet a tiéd. A kedvező anyagi feltételeknek köszönhetően egy pillanatig sem kell hezitálnod azon, hogy megvásárold-e ezt, a megannyi pozitívumot tartogató táskát, ami ténylegesen könnyebbé varázsolhatja lurkód (vagy éppen a te) minden egyes, iskolába indulós napját. Túl az alacsony árakon és a divatosságon, kár lenne tagadni, hogy ez az a táska, ami felhívja magára és tulajdonosára a figyelmet, köszönhetően szimpatikus jellemzőinek.