Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iskolatáskák

Az iskolatáska része a diákéletnek. Egészen kicsi kortól, az egyetemig, mindenki használja.

Iskolatáskával is kifejezheted stílusodat, ezerféle szín, stílus és forma közül válogathatunk ma már. Mi is próbálunk minél többfélét elhozni Nektek, hogy megtalálhassátok azt az iskolatáskát, mely társatok lesz nap, mint nap.

Nézd meg választékunkat, és válaszd ki, azt, amelyik a legjobban tetszik!

Az iskolatáskák megkönnyíthetik, de meg is nehezíthetik a nebulók életét, úgyhogy nagyon nem mindegy milyen típusú modell a befutó. Már régen nem abban a korban élünk, amikor kétféle verzió létezett, és ennyi. Akinek tetszett, szerencsésnek mondhatta magát, a többiek meg úgy jártak. Az iskolatáskák egykori és mai variánsai között akkora a különbség, ami jóformán alig írható le. Na, de ami ebből következik, hogy a mindenkori komfort biztosítása elsőbbséget élvez. A gyártók is figyelemmel kísérték és kísérik a diákok mindennapjait. Így aztán hamar egyértelművé vált, hogy napjainkban nem akkora terhelésnek vannak kitéve a táskák, mint évtizedekkel ezelőtt. A gyerkőcök átlagban naponta több 10 kilónyi tanszert mozgatnak meg, és akkor ez még visszafogott becslés. A kérdés az, hogy ezt a döbbenetes súlyt a hátukon kell ide-oda ráncigálni, esetleg valamelyik vállukon, ha féloldalas modellről van szó… vagy?

Vagy mondjuk húzhatnák is maguk után. Ez az a felfedezés, ami egyrészt nem ismeretlen a gurulós bőröndök óta, másrészt hatalmas segítséget jelenthet a gyerekeknek. Bár sokan azt mondják, hogy teher alatt nő a pálma, ám ők vélhetően elfelejtik, hogy nemcsak a pálma nő a tömeg alatt, hanem a gerincferdülés és rossz testtartás esélye is. Szóval ebből a szempontból nem gyerekjáték, hogy miként oldható meg a napi holmik ide-oda szállítása. Természetesen, akik ragaszkodnak a hagyományosnak mondható kivitelekhez, nem feltétlenül kell változtatni az elgondolásukon. A termékpalettában ugyanis a tradicionális iskolatáskák épp úgy megtalálhatóak, mint az újabb variációk. Ráadásul méret tekintetében is bőven akadnak eltérések, tehát a személyre és helyzetre szabottság nem ütközhet akadályokba. Ha pedig a praktikum a helyére került, akkor nem lehet elmenni szó nélkül az esztétikusság mellett sem. Mert már a kicsi gyerekeknél is óriási jelentőséggel bír, hogy a hőn áhított táska milyen jellemvonásokkal büszkélkedik. Még jó, hogy az iskolatáskák szó szerinti és átvitt értelemben egyaránt sokszínűek. Így aztán fiúk-lányok egyaránt rátalálhatnak arra a táskatípusra, ami minden tekintetben megfelel az igényeiknek.