Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Valódi bőr hátizsák

Valódi bőr hátizsákjaink nagyon divatosak, könnyen kezelhetőek és tisztíthatóak. 

Egy valódi bőr táskával óvatosan és kíméletesen kell bánni, de visszafizetik törődésünket, hiszen cserébe sokáig társaink maradnak.

Nézd meg kínálatunkat, lehet, hogy pont itt találod meg társadat! 

A bőr hátizsák megjelenése különleges, egyedi. Azonnal feltűnik a tömegben. A bőrnek, mint alapanyagnak, eleve van egy olyan kisugárzása, ami mással nem helyettesíthető. Ugyan a műbőr használata széles körben elterjedt, de még a legjobban sikerült variációk sem vehetik fel a versenyt a valódi bőrből remekelt modellekkel. Egyszerűen azért, mert a különbség szabad szemmel is jól látható. A bőr hátizsák kíméletes bánásmódot igényel. Nem az a fajta táska, amit nyugodt szívvel lehet ide-oda dobálni. Viszont ez az a táskatípus, ami nagyjából ezerszeresen hálálja meg a rá fordított figyelmet és törődést. Nem egy egynyári fajtáról van szó, vagy egy szezontermékről. Azt sem túlzás állítani, hogy egy jól karban tartott és odafigyelve kezelt modell évtizedeken át szolgálhat, mégpedig hiánytalan szépséggel és hasznossággal. Az idő vasfoga nem rágcsálja meg a bőrt. Sőt, hosszú-hosszú évek elteltével az érett alapanyag mélyebb színt ölthet, abban az esetben persze, ha a natúr árnyalatát választottad. A palettában találhatsz festett, színes és természetes alternatívákat.

Elegáns, sportos, mindennapi modelleket egyaránt felfedezhetsz. Így aztán teljes mértékben az egyéni elvárásaidra szabhatod a vásárlásodat. A bőr hátizsák szemeket gyönyörködtető stílusjegyei magukért beszélnek. Különösebb elemzést nem igényelnek. Elegendő egy szempillantás ahhoz, hogy az értékek a helyükre kerüljenek. De mi a helyzet a belső kivitellel? Hiszen egy hátitáska akkor kiváló funkcionalitású, hogyha könnyű bele pakolni és a rendrakás végeredménye átlátható, kezelhető. Ha a káosz az egyetlen rendezőelv, ami a táska belsejében érvényesülhet, az bizony nem túlságosan ideális helyzet. Éppen ezért, a modellek egy az egyben támogatják a gyors, ugyanakkor látványosan eredményes pakolást. A különböző méretű és elhelyezésű fakkokba gyerekjáték a holmiköltöztetés. A bőr hátizsák palettája sokszínű, és ezt nemcsak az árnyalatok szintjén értheted szó szerint. Merőben eltérő paraméterekkel megáldott variációkat találhatsz, amelyek éppen ezért minden felmerülő igényt (szépség, értékállóság, praktikusság) maximálisan kielégítenek.