Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Férfi bőrtáska ápolási kisokos

Férfi bőrtáska ápolási kisokos

Illatuk és megjelenésük összetéveszthetetlen, a férfi bőrtáskák örök klasszikusok maradnak. Cikkünkben segítünk tanácsot adni, hogy megfelelő ápolás mellett sok-sok éven keresztül hordhasd kedvenc bőrtáskádat.

Ezekre fokozottan figyelj minden férfi bőrtáska esetében:

Kerüld a tartós, közvetlen napfénnyel és hővel való érintkezést. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem érheti fény a táskát, de a tartós kitettséget mindenképp kerüld el. Amennyiben a bőrtáska elázik vagy nedves lesz, a lehető leghamarabb itasd le róla a nedvességet, majd száradása után bőrápolóval érdemes kezelned. Ügyelj a férfi bőrtáskák esetében arra is, hogy csak annyit pakolj bele, amennyit a táska ténylegesen „elbír”. Bár a valódi bőr természetéből adódóan rugalmas, azonban kerüld a túlpakolást és a kidudorodó éles tárgyak elhelyezését.

Így tárold valódi bőrtáskádat amikor nem használod:

Helyezd egy semleges színű, jól szellőző tiszta huzatba, hogy elkerüld a karcolásokat és elszíneződéseket. A férfi bőrtáskák esetében kifejezetten fontos, hogy fellógatva nem szabad őket tárolni, továbbá érdemes tinta mentes papírral kitömni őket, ezzel ugyanis elkerülhető a deformálódás.

Javaslataink tisztításra és ápolásra:

Érdemes fél évente a férfi bőrtáskát speciális bőrápolóval kezelned, ezzel megőrizhető természetes színe és rugalmassága. Amennyiben szennyeződést találsz a táskán, először egy száraz, ha azzal nem sikerül, egy nedves törlőkendővel próbál meg eltávolítani, de semmiképp ne tedd mosógépbe! Erősebb koszolódás esetében javasoljuk, hogy bízd szakemberre a férfi bőrtáska tisztítását!