Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Visszaküldés

Mikor küldheti vissza a terméket?

Amennyiben szeretne elállni a vásárlástól és visszaküldené a terméket, a csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül tudja feladni a csomagot, melyet bármilyen formában postázhat, azaz futárszolgálattal, vagy postán feladott csomagként.


Hogyan csomagolja be a terméket?

A sértetlen, hordástól mentes állapotban lévő terméket az eredeti, sértetlen csomagolásában, azt dobozba vagy zacskóba téve és úgy leragasztva tudja számunkra visszaküldeni. A csomagban mindenképp helyezze el a helyesen kitöltött visszáru nyomtatványt, amin fel van tüntetve a visszaküldött termék(ek) cikkszáma.


Milyen esetben nem tudjuk elfogadni az elállási kérelmét?

Amennyiben a terméken használat jelei látszódnak, például koszolódás, sérülés, rongálás, kopás stb. az elállási kérelmet NEM áll módunkban elfogadni, az elutasításra kerül és visszaküldjük a terméket a feladó részére.


Mennyibe kerül a termék visszaküldés?

Abban az esetben, ha nem a megrendelt terméket, színt vagy méretet kapja kézhez, ezt mindenképp jelezze ügyfélszolgálatunknak és a termékcserét a lehető leghamarabb, ingyenesen elvégezzük.

Amennyiben a megrendelt terméke nem tetszik, vagy méret cserét szeretne, az Ön által választott legkedvezőbb szállítási móddal tudja visszaküldeni a terméket, azonban ebben az esetben a szállítási költség Önt terheli.


Hogyan történik a pénzvisszatérítés?

A termék árát banki átutalással térítjük vissza Önnek a csomag visszaérkezése utáni 14 napon belül, ezért ügyeljen rá, hogy a visszáru nyomtatványon azt helyesen tüntesse fel. Ha barionnal fizetett, abban az esetben a bankkártyájára fogjunk visszatéríteni az összeget.


Hova címezze a csomagot?

Kizárólag az alábbi címre visszaküldött csomagokat van lehetőségünk átvenni:

Táskám.hu
1101 Budapest, Kőbányai út 47/B.

A részünkre utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

Kérdés esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: