Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gurulós iskolatáskák a könnyebb mindennapokért

Gurulós iskolatáskák a könnyebb mindennapokért

Egy gurulós iskolatáska megkönnyíti minden korosztálynak az iskolába járást. Mostani cikkünkben bemutatjuk a gurulós hátitáskákat, hogy miért érdemes ezt választanod akár magadnak, akár gyermekednek.

Sajnos az iskolák nem minden esetben tudnak szekrényt biztosítani a tanszerek és könyvek tárolására, így a diákoknak minden nap vinniük kell az aznapra szükséges tanfelszerelést. A magyar oktatásban a tanulóknak átlagosan napi 7 tanórájuk van, és minden órához tartoznak külön könyvek, munkafüzetek, füzetek és az egyéb tantárgyhoz kapcsolódó felszerelések. Egy nehezebb napon ezek elérhetik akár a 8-10 kg-ot is, ami minden nap egy fejlődő szervezetnek kifejezetten megterhelő. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a gurulós iskolatáskák.

Funkciójukban nem különböznek a hagyományos iskolatáskáktól, hátra is egyaránt felvehető, azonban rendelkeznek egy speciális kerekekkel ellátott húzószerkezettel, aminek köszönhetően a bőröndökhöz hasonlóan működnek. A gurulós iskolatáskák alumínium váza és masszív kerekei stabil tartást biztosítanak, még teljesen megpakolt állapotban is. Egyes modellek beépített szerkezettel rendelkeznek, míg a többi iskolatáskát le lehet emelni a húzókarról. A gurulós iskolatáskákat elsősorban általánosiskolásoknak ajánljuk, azonban kínálatunkban megtalálhatóak felnőttek számára készült darabok is.

Fedezd fel gurulós iskolatáskáink hatalmas választékát és találd meg a legszínesebb és legvidámabb hátitáskát!