Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fehér Fűthető Takaró, 2 Fűtési Zóna, 180x150cm

Ár:
21.800 Ft
9.900 Ft
Cikkszám: CH-16345-L
Elérhetőség: ELFOGYOTT

Feszültség: 230V
Áram: 150W
Méret: 180 x 150 cm
Súly: 2,5 kg
Hőfokozatok: 10
Anyag: kiváló minőségű gyapjú
Elektromos kábel hossza: 1,5 m
Szín
 

Leírás

Ágymelegítő kényelmi és biztonsági prémiummal, túlmelegedés elleni védelemmel, 12 órás automatikus fűtéssel, mindkét oldalon eltérő fűtéssel. 2 melegítő zónával, távirányitóval. A termék dobozban van, akár, ajándéknak is megfelelhet.
Atkák és sugárzás elleni védelem.

A fűtési lépések használata:

*1-3 gyermekeknek, terhes nőknek és anyáknak

*4-7 felnőtteknek és időseknek

*7-10 csak az ágy fűtéséhe


Hogyan kell használni az elektromos takarót, használható-e takaróként?

Nem, az elektromos takarót az ágynemű alá kell fektetni (pl. matracon az elektromos takarót rá kell fektetni). Bekapcsolt állapotban nem lehet összecsukni. Kérjük, helyezze a kapcsolót az ágy fejéhez, hogy elkerülje a letakarást. Tilos használni hidrotermikus termékekkel, például melegvizes palackokkal

Biztonságos az elektromos takaró? Kigyullad?
Az elektromos takaró biztonságos dupla spirális fűtőszálat használ, amely érzékeli a hőmérsékletet. A termék biztonságos és megbízható, nem gyúlékony és megfelel a nemzeti biztonsági szabványoknak. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a vásárlás után szigorúan kövesse a használati utasítást.
Az elektromos takarót ki lehet mosni?
Az elektromos takaró nem mosható vízzel. Ha az elektromos takaró véletlenül szennyezett, helyezze az elektromos takarót sima felületre és tisztítsa meg puha kefével, vagy óvatosan törölje le a szennyezett felületet hígított mosószerrel, majd dörzsölje át tiszta vízzel és tegye szellőző helyre, hogy megszáradjon. . Ne kapcsolja be az áramot a szárításhoz, kerülje a napsugárzást.


Ez a termék dupla spirális fűtőszálas. Összesen 2 db fémhuzal van. A belső réteg a fűtőszál, a másik réteg pedig a hőmérséklet-érzékelő huzal. Ez a védelem nagymértékben javítja a termékbiztonságot.


INFORMÁCIÓ

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 1-2 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól.

Ingyenes kiszállítás minden 25 000 Ft feletti rendelés esetén.
Csere és visszaküldés 14 napon belül a csomag átvételétől.
Gyors szállítás Magyarország területén 1-3 munkanapon belül a rendelés elkészítésétől.

Több ezer elégedett vásárló

Termék címkék: akcios