Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

JONY Sárga Kemény Nagy Bőrönd (4 Kerekű)

Ár:
24.900 Ft
16.185 Ft
Kedvezmény: 35%
Cikkszám: Z04-YELLOW-L
Elérhetőség: ELFOGYOTT

Kabin méret: 76 cm × 46 cm × 27 cm

Anyaga: műanyag, keményfalú

Kerekek száma. 4 db

Méret: L, NAGY

Mekkora bőröndöt vegyek?
Szín
 

Leírás

Teleszkópos húzószerkezettel ellátott gurulós bőrönd. A bőrönd kerekei 360 fokban elforognak (kivétel a három kerekű bőröndök esetében) így biztosítva a maximális utazási élményt és kényelmet. Kézi fogantyú található a bőrönd tetején és oldalán is a könnyű használhatóság érdekében. Cipzáras záródású bőrönd. Belső terében két oldalra pakolhatunk, ahol cipzáras és gumis lefogató pántok fixálják ruháinkat. A bőröndön található egy számzáras szerkezet, értékeink megvédését szolgálva, mely beállításáról bővebb tájékoztatót lejjebb lapozva olvashat. A cipzárjai akár külön lakattal is lezárhatóak. (a lakat nem tartozék).

A bőröndöket alapvetően főként 4 keréken tolva kívánatos használni. Kizárólag megdöntve, 2 keréken húzva való használata a garancia érvényvesztését vonja maga után!

INFORMÁCIÓ & GARANCIA

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 1-2 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól.

 

SZÁMZÁR BEÁLLÍTÁSA

Figyelem! Mielőtt elkezdi használni: jegyezze meg a saját kombinációját és tartsa titokban vagy biztonságos helyen. Ne felejtse el a saját kombinációját, különben a zárat nem lehet kinyitni és nem lehet visszaállítani a kombinációt.

A számzár gyárilag a 0-0-0 kódra van állítva. Amennyiben szeretné megváltoztatni a kódot, kövesse a következő lépéseket:

 

1. A számzárat állítsa alaphelyzetbe, vagy 0-0-0-ra. Nyomja be a záron található apró gombot például egy toll segítségével. Ekkor egy kattanó hangot fog hallani.

2. Válassza ki az Ön saját kódját, amelyre könnyen emlékezni fog (pl. születésnap, cím, egyéb) és állítsa be aszerint a számzárat:

3. A kívánt kód beállítása után a kioldó gombot húzza el a számzár irányába. A beállító gomb ekkor alaphelyzetbe áll és innentől már az újonnan beállított kódot tudja használni. Amennyiben újból szeretné megváltoztatni a számzár kódját, kövesse a fenti lépéseket, azonban kezdésként az új kóddal kell kezdenie. 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a záron található kulcslyuk szigorúan a TSA biztonsági személyzet használatára szolgál a reptéri helyszíneken, így Önnek személyesen nem lesz hozzá kulcsa.

 

GARANCIA

A garancia vonatkozik:
Anyaghibára, illetve gyártásból eredő kerék, cipzár, és egyéb hibára.
(pl. nem lehet a húzókárt kihúzni, a zipzár tönkrement, ragasztás elengedett).

A garancia nem vonatkozik:
A garancia nem vonatkozik a normál elhasználódásból, valamint a nem rendeltettésszerű használatból pl.: a bőrönd murvás talajon vagy lépcsőn történő húzása, négy kerekű bőrönd két keréken történő húzása. A harmadik személyek (légitársaságok, illetve más szállítók...) által okozott károkra, melyek a nem megfelelő kezelés következményei, ezért kérjük, hogy az érkezés helyszínén vizsgálja meg bőröndjét, utazótáskáját. Ha hibát talál, haladéktalanul jelentse be kártérítési igényét az Önt utaztató társaságnál a tőlünk emailben kapott számlával. A sarkokat érő extrém erőhatásra a bőröndtest betörhet, az anyag szakadhat.
Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát mi magunk biztosítjuk Önnek.
A garanciális javítások átvizsgálásának és javításának átfutási ideje maximálisan 2-3 nap, amennyiben az alkatrész raktárunkban elérhető. Amennyiben az alkatrész nincs raktáron, úgy jellemzően 1-2 hét, de fenntartjuk a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb legyen.

Ingyenes kiszállítás minden 25 000 Ft feletti rendelés esetén.
Csere és visszaküldés 14 napon belül a csomag átvételétől.
Gyors szállítás Magyarország területén 1-3 munkanapon belül a rendelés elkészítésétől.

Több ezer elégedett vásárló

Hasonló termékek

Termék címkék: nonap